Viemäri­kuvaus ja putkien kuvaus

Viemärikuvaus auttaa selvittämään putkistojen kunnon ja mahdollisen korjaustarpeen.

Teemme viemärikuvauksia sekä ilmanvaihtokanavien, hormien ja erilaisten putkien kuvauksia kotitalouksille, julkisiin kiinteistöihin, yrityksiin ja teollisuuteen Etelä-Suomen alueella sekä Turussa.

Putket puhdistetaan aina ennen kuvausta ja kuvauksiin käytetään korkealuokkaista kalustoa, jotta kuvien tulkinta on mahdollisimman varmaa. Mikäli putkia ei puhdisteta ennen kuvausta, tai käytetty kuvauskalusto on huonolaatuinen, kuvista on helppo ehdä virhetulkintoja.

Housepipen kuvauspalveluita ovat mm.

  • Viemärikuvaus
  • Salaojien kuvaus
  • Teollisuusputket
  • Teollisuusputkien kuvaus
  • Sadevesiputkien kuvaus
  • Hormien ja ilmanvaihtokanavien kuvaus

Tilaa kuvaus, mikäli epäilet putkistojen, viemärien tai hormien kuntoa. Suosittelemme viemärikuvausta myös aina ennen kunnalliseen paineverkkoon liittymistä.

Tilaa viemärikuvaus tai haluamiesi putkistojen ottamalla yhteyttä tästä, tai kysy lisätietoja.

Viemärikuvaus

Viemärikuvauksen yhteydessä suoritamme putkiston pesun ennen kuvausta, jotta viemärin kunnosta saadaan todenmukainen kuva. Kuvauksen suorittaa viemärisaneerauksen asiantunteva ammattilainen.

Viemärikuvaus on myös tärkeä osa viemäriremontin jälkeistä tarkastusta. Laadukkaalla tarkastuksella voidaan varmistaa, että viemärin pinta on ehjä ja yhtenäinen, tai tehdä tarvittavat lisäykset pinnoitukseen.

Putkien pinnoitus

Jos kuvauksien yhteydessä putkistoissa löydetään murtumia, vuotoja tai muuta korjattavaa, voidaan putkisto korjata pinnoittamalla. Tällöin valamme vanhan putken sisään uuden saumattoman muovisen viemäriputken seinämävahvuudeltaan 2-5 mm. Tutustu tästä tarkemmin viemärin pinnoitukseen.