Viemäri­kuvaus ja putkien kuvaus

Teemme viemärikuvauksia, ilmanvaihtokanavien, hormien ja erilaisten putkien kuvauksia, kun halutaan selvittää niiden nykykunto ja korjaustarve. Putket puhdistetaan ennen kuvausta ja käytämme korkealuokkaista kalustoa, jotta kuvien tulkintaan jäisi mahdollisimman vähän varaa. Teemme putkien kuvauksia kotitalouksiin, julkisiin kiinteistöihin, yrityksiin ja teollisuuteen Etelä-Suomen alueella.

Tyypillisimpiä kuvauspalveluita ovat

  • Viemärikuvaus
  • Salaojien kuvaus
  • Teollisuusputket
  • Sadevesiputkien kuvaus
  • Hormit ja ilmanvaihtokanavat

Tilaa kuvaus, jos epäilet putkistojen, viemärien tai hormien kuntoa. Kuvaukset tehdään laadukkaalla kamerakalustolla, puhdistettuihin putkiin, luotettavan lopputuloksen varmistamiseksi ja turhien remonttien välttämiseksi.

Tilaa putkien kuvaus ottamalla yhteyttä tästä, tai kysy lisätietoja.

Viemärikuvaus

Viemärikuvauksen yhteydessä suoritamme putkiston pesun ennen kuvausta, jotta viemärin kunnosta saadaan todenmukainen kuva. Kuvauksen suorittaa viemärisaneerauksen asiantunteva ammattilainen.

Viemärikuvaus on myös tärkeä osa viemäriremontin jälkeistä tarkastusta. Laadukkaalla tarkastuksella voidaan varmistaa, että viemärin pinta on ehjä ja yhtenäinen, tai tehdä tarvittavat lisäykset pinnoitukseen.

Putkien pinnoitus

Jos kuvauksien yhteydessä putkistoissa löydetään murtumia, vuotoja tai muuta korjattavaa, voidaan putkisto korjata pinnoittamalla. Tällöin valamme vanhan putken sisään uuden saumattoman muovisen viemäriputken seinämävahvuudeltaan 2-5 mm. Tutustu tästä tarkemmin viemärin pinnoitukseen.