IV-kammioiden ja hormien pinnoitukset
ilman purkutöitä

Ilmanvaihtokoneiden ja -kammioiden alle tehtävät vesieristys- / tiivistyspinnoitukset ovat ratkaisevan tärkeitä osia ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden parantamiseksi. Näillä pinnoituksilla saadaan tuiskulumien/viistosateiden yms. Aiheuttamat vesi/kosteusvahingot estettyä ja näin varmistetaan ympäröivien rakenteiden pitkäikäisyys ja turvallisuus.

Vesieristyspinnoitukset ilman koneiden siirtoa on kustannustehokasta, varsinkin kun kiinteistö on käytössä ja käyttökatkoja halutaan välttää. Oikeilla pinnoituksien materiaalivalinnoilla käyttö ei häiriinny, vaan tiloja voi käyttää turvallisesti myös pinnoitusten aikana. Usein peltiset IV-kammiot ovat niin isoja, ettei niitä pääse edes siirtämään niin, että perinteinen pinnoitus olisi edes mahdollista. 

Voimme vesieristää myös peltisen IV-kammion/hormin sisäpuolelta ja sitä kautta estää ympäröivien rakenteiden vauriot. 

Voimme pinnoittaa myös rakenneaineisia IV-kammioita ja kanavia/hormeja, tällä on iso vaikutus sisäilman laatuun ja kanaviston/kammioiden tiiveyteen.

IV-kammioiden alle pinnoitus ilman laitteiston siirtoa tai kanaviston purkua

IV-koneiden ja -kammioiden alla olevan tilan pinnoittaminen ilman koneiden siirtoa:

  • Aikaa Säästävä Ratkaisu: Perinteinen vesieristys vaatii laitteiston siirtoa. Pinnoittaminen ilman koneiden siirtoa on nopeampi ja kätevämpi vaihtoehto, säästäen aikaa ja minimoiden käyttökatkoksia.
  • Kustannustehokkuus: Ilman koneiden siirtoa tapahtuva pinnoittaminen on nopeampaa ja säästää usean työvaiheen.

  • Energiatehokkuus: Pinnoitus vähentää ilmavuotoja, joka taas parantaa oleellisesti energiatehokkuutta.

  • Haitta-aine purut: Pinnoittamalla on mahdollista välttää kalliit asbesti ja muiden haitta-aineiden purkamiset.

 

  • Vähentynyt Häiriö: Ilman koneiden siirtoa tapahtuva pinnoittaminen vähentää käyttäjille aiheutuvaa häiriötä. Työn tekeminen ilman purkutöitä mahdollistaa liiketoiminnan/ tilan käytön jatkumisen normaalisti.

  • Parempi Käytettävyys: Pinnoitus säilyttää järjestelmän käytettävyyden ja helpottaa huoltoja tulevaisuudessa.

  • Ympäristöystävällisyys: Kun voidaan korjata ilman isoja purkamisia tai kokonaan uuden rakentamista, kuluttaa se vähemmän resursseja ja on siten ympäristöystävällisempää.

  • Sisäilma: IV-putkien ja kammioiden pinnoitus vaikuttaa välittömästi sisäilmaan. Pinnoitus vähentää kuitujen ja muiden epäpuhtauksien irtoamisen vanhoista järjestelmistä sisäilmaan.

Pinnoitusten asentaminen ilman laitteiston siirtoa - Säästä arvokasta aikaa ja minimoi käyttökatkoksia

Vesieristyspinnoituksen toteuttaminen ilman koneiden siirtoa IV-kammioiden ja -koneiden alle on todella tehokas tapa, joka vähentää kohteen seisokkiaikaa, sekä vähentää remontin aiheuttamia häiriötekijöitä. Asianmukainen ja tehokas vesieristys on tärkeää rakennuksen turvallisen käytön turvaamiseksi.