TKR-erikois­pinnoitus

Teemme TKR-erikoispinnoituksia mm. viemäreihin, lattiakaivoihin, teollisuuteen, putkistoihin, ilmanvaihtokanaviin, IV-konehuoneiden lattioihin ja julkisiin tiloihin. TKR- pinnoite toimii vesieristeenä ja kulutusta kestävänä pintana. TKR on elintarviketestattu ja jos tarvitset lisätietoja sen soveltuvuudesta eri elintarvikkeiden kanssa, ota yhteyttä.

Pääasiallinen toimialueemme on Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa toimimme koko maassa. Olemme erikoistuneet haastavien kohteiden toteutukseen, joissa vaaditaan myrkyttömyyttä ja nopeutta. Koko pinnoitusprojekti kuvataan ja dokumentoidaan.

viemärisaneeraus menee putkeen

TKR-menetelmän vahvuudet

Erityisenä vahvuutenamme on työtekniikka, minkä avulla pääsemme erittäin ahtaisiin ja vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin suorittamaan pinnoituksen. Teemme myös laajoja pintoja
ruiskumenetelmällä.

Toinen pinnoitusmenetelmämme vahvuus on se, että yleensä sen ansiosta kiinteistön käytölle aiheutetaan minimaalinen haitta. Esimerkiksi viemäripinnoitusten yhteydessä ei ole tarvetta piikkauksiin tai valmiiden pintojen rikkomiseen.

Viemäreiden pinnoituksessa sekä menetelmämme, että materiaali on sertifioitu. Muistathan, että mikäli viemärien pinnoitus on tehty sertifioimattomalla menetelmällä tai materiaalilla, vakuutus ei korvaa vahingon sattuessa.

TKR pinnoite

Käytämme pinnoituksissa pääasiassa kotimaista kasvisöljypohjaista TKR- pinnoitetta. TKR-pinnoitteen etuna on työaikainen myrkyttömyys (TTL, MDI-mittaus) ja tietysti loppukäyttäjille turvallinen M1-luokitus löytyy. Tuotteen hajuttomuus on saanut myös paljon kiitosta sairaala- ja
muissa kuntainfrakohteissa.

Ominaisuuksiensa takia TKR-pinnoite on suosittu sisäilmakorjauksissa ja erikoista lujuutta vaativissa kohteissa. Haitta-aineiden hallinnassa TKR on omaa luokkaansa, se on testattu jopa ammoniakkia vastaan (VTT-S-02095-16)

TKR on käytössä myös teollisuuden puolella, happoja, emäksiä, kemikaaleja kestävänä tuotteena
se on saavuttanut vankan aseman. TKR on hyväksytty elintarvikekontaktimateriaaliksi.

TKR on monipuolinen tuote, joka tarttuu erilaisiin alustoihin, jopa styroxsin päälle ja sitä voidaan levittää, telaamalla, sivelemällä, ruiskuttamalla (myös korkeapaine ruiskutus) ja
ruiskuvalutekniikoilla.