Teemme viemärien pinnoituksia TKR-pinnoitteella yksityisiin asuntoihin, julkisiin kohteisiin, kuten sairaaloihin ja päiväkoteihin, ja teollisuuteen. Yleisimmät kohteet ovat viemärien kulumisesta johtuvien ongelmien ehkäisyä tai korjaamista, mutta myös uudisrakentamisen yhteydessä tehtyjen työvirheiden korjaamista.

Pääasiallinen toimialueemme on Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa toimimme koko maassa. Olemme erikoistuneet haastavien kohteiden toteutukseen. Menetelmämme ansiosta putket uusitaan saumattomasti, rakenteita rikkomatta, jolloin säästetään sekä purkutöissä, että uudelleenrakentamisen kuluissa. Myös kiinteistön käyttöön liittyvä haitta jää näin mahdollisimman pieneksi.

Tarjoamme asiakkaillemme helpon, nopean ja turvallisen tavan uudistaa esimerkiksi kerros-, rivi- tai omakotitalojen koko putkilinjasto.

Työn valmistuttua toimitamme selkeän, kuvallisen raportin asiakkaan haluamalla kielellä, sekä linkin kaikkeen kohteesta kertyneeseen kuva- ja videomateriaaliin.

TKR viemärin pinnoitus

TKR-viemäriremontissa valamme vanhan putken sisään uuden saumattoman muovisen viemäriputken seinämävahvuudeltaan 2-5 mm. Menetelmä on kotimainen kokonaisvaltainen putkiremontti valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseksi lattiakaivolta katuviemäriin. Saneeratun putken käyttöikäodotus voi olla kymmeniä vuosia.

Pinnoitusmenetelmän suurimpia etuja on se, ettei varsinaisia rakenteita tarvitse avata eikä rikkoa. Näin kustannukset pysyvät maltillisina ja ympäristöön ei leviä haitallisia aineita vanhoista rakenteista. Asukkaat voivat asua huoneistossa koko remontin ajan. Usein koko työ on ohi alle viikossa ja kustannussäästö on jopa kuusinkertainen perinteisiin putkisaneerausmenetelmiin verrattuna.

Viemärin pinnoitusmenetelmän etuja

  • itsekantava – viemärin sisään muodostuva pinta on itsekantava ja luja, joten vaikka alkuperäinen viemäri olisi ohentunut tai vaurioitunut, pitää viemäri muotonsa
  • myrkytön – testattu jopa useiden elintarvikkeiden yhteydessä
  • saumaton – saumat ovat aina riskitekijä, mutta pinnoitusmenetelmällä viemäristä ja sen liitoskohdista saadaan saumaton koko matkalta
  • pinnoitetussa viemärissä notkelmat ovat loivempia ja pienet takakaadot voidaan korjata.

Laadukas viemäriremontti

Laatu on meille itsestäänselvyys. Laadunvarmistusjärjestelmä perustuu Suomen Standardisoimisliiton julkaisemaan SFS-ISO 9002 standardiin. Housepipe on TKR Marketing Oy:n kouluttama ja valtuuttama asennusliike, jolla on jo vankka kokemus sadoista eri kohteista. Kuvaamme kaikki kohteemme putkien sisältä ja dokumentoimme työmme teille, jotta voit olla varma työmme laadusta. Toimimme TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaisesti.

Sertifioinnista turvaa

Tiesithän, että mikäli remontoitu viemäri pettää, ei vakuutus korvaa aiheutuneita vahinkoja, mikäli
viemäriremonttia ei ole tehty sertifoidusti.