Viemärin pinnoitus on nopea, vaivaton ja kustannustehokas tapa tehdä putkiremontti.

Teemme viemärien pinnoituksia kotimaisella ja ympäristöystävällisellä TKR-pinnoitteella yksityisiin asuntoihin, teollisuuteen sekä julkisiin kohteisiin kuten sairaaloihin ja päiväkoteihin. Yleisimmät kohteet ovat viemärien kulumisesta johtuvien ongelmien ehkäisyä tai korjaamista, mutta korjaamme myös uudisrakentamisen yhteydessä tehtyjä työvirheitä.

Pääasialliset toimialueemme ovat Etelä-Suomi ja Turku, mutta tarvittaessa voimme lähteä apuun myös kauemmas.

Olemme erikoistuneet haastaviin kohteisiin. Kehittämillämme työmenetelmillä taklaamme sekä ahtaat paikat että laajat pinnat, ja työskentelemme nopeasti ja turvallisuutta vaalien myös sairaaloissa, ravintoloissa ja päiväkodeissa.

Menetelmämme ansiosta putket uusitaan saumattomasti ja rakenteita rikkomatta, jolloin säästetään sekä purkutöissä, että uudelleenrakentamisen kuluissa. Myös kiinteistön käyttöön liittyvä haitta ja käyttökatkot jäävät näin mahdollisimman pieneksi.

Tarjoamme asiakkaillemme helpon, nopean ja turvallisen tavan uudistaa esimerkiksi kerros-, rivi- tai omakotitalojen koko putkilinjasto.

Työn valmistuttua toimitamme selkeän, kuvallisen raportin asiakkaan haluamalla kielellä, sekä linkin kaikkeen kohteesta kertyneeseen kuva- ja videomateriaaliin.

TKR-pinnoitus viemäriin

TKR-pinnoitteella tehtävässä viemäriremontissa valamme vanhan putken sisään uuden, saumattoman muovisen viemäriputken, jonka seinämävahvuus on 2-5 mm. Menetelmä on kotimainen ja sen avulla voidaan toteuttaa kokonaisvaltainen putkiremontti valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseksi aina lattiakaivolta katuviemäriin. TKR-pinnoitteella saneeratun putken käyttöikäodotus voi olla kymmeniä vuosia.

TKR-pinnoitusmenetelmän suurimpia etuja on se, ettei rakenteita tarvitse avata eikä rikkoa. Näin kustannukset pysyvät maltillisina ja ympäristöön ei leviä haitallisia aineita vanhoista rakenteista. Asukkaat voivat asua huoneistossa koko remontin ajan. Usein koko työ on ohi alle viikossa ja kustannussäästö on jopa kuusinkertainen perinteisiin putkisaneerausmenetelmiin verrattuna.

Miksi viemärin pinnoittaminen kannattaa?

  • Itsekantava – viemärin sisään muodostuva pinta on itsekantava ja luja, joten vaikka alkuperäinen viemäri olisi ohentunut tai vaurioitunut, pitää viemäri muotonsa.
  • Myrkytön – testattu jopa useiden elintarvikkeiden yhteydessä
  • Saumaton – saumat ovat aina riskitekijä, mutta pinnoitusmenetelmällä viemäristä ja sen liitoskohdista saadaan saumaton koko matkalta.
  • Pinnoitetussa viemärissä notkelmat ovat loivempia ja pienet takakaadot voidaan korjata.

Standardit ja dokumentointi takaavat laadukkaan viemäriremontin

Vaatimus laadusta on meille itsestäänselvyys. Olemme vuosien varrella tehneet tuhansia töitä ja reklamaatioita ei ole tullut yhtään ainoaa. Laadunvarmistusjärjestelmä perustuu Suomen Standardisoimisliiton julkaisemaan SFS-ISO 9002 standardiin. Housepipe on TKR Marketing Oy:n kouluttama ja valtuuttama asennusliike, jolla on vankka kokemus sadoista eri kohteista. Kuvaamme kaikki kohteemme putkien sisältä ja dokumentoimme työn tarkasti, jotta voit olla varma työmme laadusta. Toimimme TKR Viemärisaneerausmenetelmäsertifikaatin VTT-C-8552-12 mukaisesti.

Tiesitkö, että vakuutus ei korvaa sertifioimatonta työtä?

Tiesithän, että mikäli remontoitu viemäri pettää, ei vakuutus korvaa aiheutuneita vahinkoja, jos viemäriremonttia ei ole tehty sertifioidusti.